دسته : -پژوهش ها
فرمت فایل : word
حجم فایل : 214 KB
تعداد صفحات : 63
بازدیدها : 404
برچسبها : دانلود پایان نامه پژوهش پروژه
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلپایان نامه کاردانی رشته عکاسی خبری
بررسی کارکرد خبری اینترنت از نظر دانشجویان دانشکده خبر اردبیل
همراه با آمار توصیفی
اینترنت را می توان شبکه ای عظیم و متشکل از میلیون ها رایانه مختلف دانست که از شیکه های مختلف با کاربران گوناگون و دارای اهداف محاسباتی متعدد به وجود آمده است ولی در نهایت به صورت یک شبکه جهان شمول واحد در آمده و در مقیاس جهانی به هم متصل شده است. اینترنت به عنوان مدرن ترین و فراگیرترین رسانه مورد توجه تمامی جوامع می باشد و تمامی جوامع در صدد هستند تا با تحقیقات علمی بیشتر و دقیق تر از این رسانه نوین به نحو بهتری در جهت پیشبرد اهداف خود استفاده نمایند. نخستین رایانه ای که در ایران به اینترنت متصل شد رایانه مرکز تحقیقات فیزیک نظری ایران در سال 1372 هجری شمسی بود. در اینترنت مخاطبان می توانند به وسیله ابزارهایی خاص به طور مستقیم و بی واسطه نظر خود را به گردانندگان تلوزیون انتقال دهند.
این پژوهش از نظر ماهیت و اهداف از نوع کاربردی و از نظر جمع آوری اطلاعات برای پاسخ به سوالات از نوع توصیفی است، جامعه آماری این پژوهش دانشجویان دانشکده خبر واحد اردبیل اعم از دانشجویان رشته های عکاسی خبری، خبرنگاری، روابط عمومی، فیلم سازی، تبلیغات و بازاریابی و رسانه می باشد. نمونه آماری تحقیق نیز 92 نفر بوده اند.
نتایج تحقیق نشان می دهد که اینترنت در زمینه خبر و اطلاع رسانی دارای مزیت های فراوانی است و در این زمینه انقلابی بوجود آورده است که سرعت و گستردگی استرس از آن جمله است.
در عین حال که اینترنت در زمینه خبررسانی مزیت های خوبی بوجود آورده است. اما نباید از معایب آن نیز از جمله افزایش خبرنگاری نشسته نیز در این رابطه غافل بود.
فضای مجازی و وب به عنوان بستر به اشتراک گذاری و اطلاعات امروزه نقش مهمی در شکل گیری هویت مجازی و یا هویت شبکه ای برای مردم کشورهای مختلف دارد. آن ها با حضور در این دنیای مجازی با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند و به تبادل آرا و نظرات خود می پردازند بسیاری از روابط معمولی انسانی در این حوزه رنگ و بوی دیجیتال به خود گرفته است. تمام این اتفاقات چه در حالت خودآگاه و چه در حالت ناخودآگاه توسط افرادی صورت می گیرد که از نظر سطح دانش و موقعیت اجتماعی در شرایط مختلفی قرار دارند و بر حسب نیاز و توان خود اقدام به دریافت و یا نشر اطلاعات می کنند و با این کار در شکل گیری و تکوین پایه های جامعه اطلاعاتی تاثیر بسزایی دارند. در این میان ظهور و توسعه هزاران سایت وبلاگ فارسی زبان از کیفیت، طی چند سال اخیر حکایت از تحولی اساسی در دیدگاه مردم به موضوع اطلاعات و اطلاع رسانی دارد.
در این بین وبلاگ، یک رسانه ی مدرن است و همه گیر بودن، یکی از ویژگی های مهم این رسانه است. رسانه ای که فرد می تواند در آن بدون محدودیت های مرسوم رسانه های دیگر قلم بزند. وبلاگ، سایت اینترنتی است که از سوی عامه ی مردم و اکثریت خاموشی نوشته می شود که به دلیل عدم دسترسی به رسانه ها و عدم نیاز به دانش فنی و تخصصی ، واگویه های خود را در اختیار شهروندان جامعه ی مجازی قرار می دهند.
برخی در این میان معتقدند که وبلاگ تا تبدیل شدن به رسانه ای که تمام ویژگی های مشخص و کامل آن را داشته باشد فاصله زیادی دارد و هنوز کاربران همان صفحه ی شخصی و روزنگاری های فرد را دارد. ولی در مقابل عده ای وبلاگ را رسانه ای کامل می دانند که فراتر از صرفاً شخصی نویسی است. عده ای نیز وبلاگ را رسانه ی ناقص و برخی وبلاگ را رسانه ای غیر رسمی و یا وسیله ی ارتباط شخصی می دانند. اما بدون شک وبلاگ ها بازتاب شرایط جامعه واقعی هستند و وبلاگ نویس ها ژانر اولیه ی ژورنالیسم مدرن را تشکیل می دهند.
فهرست مطالب
چکیده.. 6
مقدمه.. 10
بیان مسئله.. 12
ضرورت پژوهش.. 14
اهداف.. 14
اهداف فرعی.. 14
1-2-پیشینه تحقیق.. 16
2-2-تاریخچه اینترنت:.. 16
3-2-تاریخچه اینترنت در ایران.. 16
4-2-ژورنالیسم الکترونیکی.. 17
1-4-2-مزایای بهره گیری از اینترنت در زمینه خبر و اطلاع رسانی.. 18
2-4-2-معایب بهره گیری از اینترنت در زمینه خبر و اطلاع رسانی:.. 20
5-2-مهمترین کابردهای اینترنت در شبکه های خبری تلویزیونی.. 21
6-2-امپریالیسم خبری.. 22
7-2-ابر رسانه های امپریالیستی جهان.. 28
روش انجام پژوهش.. 34
جامعه آماری.. 34
ابزارهای گردآوری اطلاعات.. 34
شیوه نمونه گیری.. 34
متون تجزیه و تحلیل داده ها.. 35
بحث و نتیجه گیری.. 58
فهرست منابع.. 62
خرید و دانلود آنی فایل